Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Zadna kamera Iphone 6 plus Big

5 парчиња

Цена: MKD 1,000 /парче
Количина:
Цена Комплет: 1,000 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Слични артикли
Staklo Iphone 8g Ramka+OCA Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Kamera za Mikroskop HDMI
10,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Camera
Staklo OCA so ramka Iphone Xr Org Black
1,100 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo Oca Samsung J510/J5 2016 Black
500 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung J6 Plus/J4 plus
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung J600/J6 2018 Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung A600/A6 2018 Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung A520/A5 2017 Gold
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Артикли од иста категорија
Zadna kamera Iphone Xr Big Camera
4,500 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Iphone Xs/X Max Big Camera
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Iphone X Big Camera
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Samsung J7 Pro/J730 Big camera
700 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Samsung J5 Pro/J530 Big camera
700 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Samsung J3 Pro/J330 Big camera
600 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera samsung S8 Plus/G955
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera samsung S8/G950 Big
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Iphone 8 plus Big Camera
6,000 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera
Zadna kamera Iphone 8g
4,500 den.
Залиха:
Категорија: Задна Камера
Бренд: Back Camera