Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Backlight IC Chip Iphone 5s

10 парчиња

Цена: MKD 800 /парче
Количина:
Цена Комплет: 800 MKD

Сервис\: 1,800
Шифра: 0
Класификација: new
Слични артикли
Baterija Samsung S5360
500 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Samsung
Бренд: Battery Samsung
Baterija Samsung Note 3 Neo/N7505
700 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Samsung
Бренд: Battery Samsung
Baterija Samsung Grande 2 G7106
600 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Samsung
Бренд: Battery Samsung
Baterija Alcatel Onetouch 5035/TLIB5AF
700 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Alcatel
Бренд: Battery Alcatel
Baterija Alcatel Onetouch 5038/TLI018D1
700 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Alcatel
Бренд: Battery Alcatel
Baterija LG FL-53HN
700 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Lg
Бренд: Battery LG
Baterija LG BL-52UH
700 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Lg
Бренд: Battery LG
Baterija LG G3 Mini
600 den.
Залиха:
Категорија: Батерија Lg
Бренд: Battery LG
Артикли од иста категорија
Back Light IC Chip Set Iphone 6s
700 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Back Light
Back Light IC Chip Set Iphone 6g
800 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Back Light
Backlight IC Chip Iphone X
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 8 Plus
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 8g
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 7 plus
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 7g
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 6s plus
1,000 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 6 plus
1,000 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip
Backlight IC Chip Iphone 6s
800 den.
Залиха:
Категорија: Backlight IC Chip
Бренд: Backlight IC Chip