Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Touchscreen Ipad Air 5 Black

Нема на залиха

Цена: MKD 2,000 /парче
Количина:
Цена Комплет: 2,000 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Етикети: Touchscreen iPad
Слични артикли
Staklo Iphone 8g Ramka+OCA Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Kamera za Mikroskop HDMI
10,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Camera
Staklo OCA so ramka Iphone Xr Org Black
1,100 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo Oca Samsung J510/J5 2016 Black
500 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung J6 Plus/J4 plus
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung J600/J6 2018 Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung A600/A6 2018 Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Staklo OCA Samsung A520/A5 2017 Gold
600 den.
Залиха:
Категорија: Стакло со OCA
Бренд: Front glass OCA
Артикли од иста категорија
Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch White
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch Black
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad 3 White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad 3 Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Mini/Mini 2 Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Mini/Mini 2 White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Air 2 White
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Air 2 Black
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Samsung T580/T585 Tab A Black
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
Touchscreen Samsung T580/T585 Tab A White
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen